A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Az NKM 1 millió forintot sorsolt ki

2019. december 19.
 

2019. 12. 19. Budapest – Az NKM Energia Zrt. – a magyarországi közműszolgáltatók közül elsőként – már több mint egymillió e-számla-regisztrációval rendelkezik. Az egymillió papírmentes, környezetkímélő elektronikus számla a szolgáltató és az ügyfelek közös sikere, ezért ennek a bűvös számnak a méltó megünneplésére az MVM Csoporthoz tartozó NKM Energia Zrt. minden eddig valaha e-számlát választó ügyfele között 1 000 000 forintot sorsolt ki. 
„A bűvös 1 milliós e-számla regisztráció az ügyfeleinkkel közös sikerünk, hiszen nélkülük nem tudtunk volna ilyen jelentős mértékben hozzájárulni a környezet terhelésének csökkentéséhez. A papírmentes, e-számlás ügyfeleink segítségével évente több mint 5000 fát óvunk meg a kivágástól, ezzel 150 tonnánál is több papírt spórolunk meg, amiből akár több százezer tankönyv is készülhet. Ezután sem állunk meg, továbbra is célunk ennek a számnak a növelése.” – mondta Hiezl Gábor, az NKM Energia Zrt. elnök-vezérigazgatója. 
A „Maradjon több ideje a fontos dolgokra” című kampányban a 2019. november 4. és december 15. között e-számlára regisztráló NKM-ügyfelekre számos értékes nyeremény várt. Húszan nyerhették meg éves energiafogyasztásuk költségét akár 150 000 Ft értékben, a nyolc fődíjas pedig a különleges élményeket nyújtó családi főzést Giannival. 
A nyereményeknek még nincs vége, hiszen azon ügyfelek, akik 2019. november 1. és 2019. december 31. között választják az e-számlát, egyszeri, garantált 1000 Ft-os számlajóváírást kapnak. 
Az ügyfelek az e-számlára váltással nemcsak a nyereményjátékokban vesznek részt, de hozzájárulnak egy környezettudatosabb, zöldebb jövő megteremtéséhez, amelyben a jövő generációja is élhetőbb körülmények között nőhet fel. 
Az NKM E-számlára a www.kattanjazeszamlara.hu oldalon lehet regisztrálni a továbbiakban is.