A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

On-line ügyfélszolgálat

Köszönjük, hogy az ügyintézésnek ezt a gyors, kényelmes módját választotta. Ügyfélszolgálati felületünkön lehetősége van mérőállást bejelenteni, valamint számlázással, szerződéssel kapcsolatos ügyeket intézni. A bejelentkezést követően megtekintheti rendszerünkben rögzített adatait, és szükség esetén módosíthatja is azokat.

Bejelentkezés>>

Regisztráció>>

Online ügyfélszolgálatunk használatához Google Chrome és Firefox böngészők legfrissebb, de három évnél nem régebbi verzióit javasoljuk. Internet Explorer esetén 8 vagy magasabb verzió szükséges.* (IE 8 esetén apróbb megjelenési problémák előfordulhatnak.) Az optimális megjelenés eléréséhez kérjük, mindig frissítse böngészőit!

*: Firefox 27, Chrome 30, IE 11 on Windows 7, Edge, Opera 17, Safari 9, Android 5.0, Java 8

Kérjük a bal oldali menüsorból válassza ki, milyen ügyet szeretne elintézni! Az ügytípusok többsége regisztrációhoz kötött. További kérdés esetén, hívja munkatársainkat az e-vonalon (0614749999).

Már mobilon is!

Leggyakrabban használt online ügyfélszolgálati funkcióink már mobilon is elérhetők! Töltse le az NKM Áramszolgáltató Ügyfélszolgálat alkalmazást, ami 2015-ben elnyerte az Év Applikációja Különdíjat!

Az alkalmazásba meglévő online ügyfélszolgálati regisztráció esetén az ott használt azonosító és jelszó párossal lehet belépni. Nem regisztrált ügyfél esetén online ügyfélszolgálati regisztráció szükséges, ami az alkalmazásból is indítható.

Az alkalmazásban a következő funkciók érhetők el:

  • Mérőállás bejelentés
  • Számlák megtekintése és kifizetése
  • Értesítések beállítása
  • Részszámla módosítása
  • Adatmódosítás (levelezési cím és telefonszám)
  • Hírek és Ajánlatok