Jogi nyilatkozat

Az NKM Energia Zrt. a weboldalán megjelenített információkat, dokumentumokat, és más írott anyagokat a kizárólag tájékoztatás céljából teszi közzé, ezek felhasználása a felhasználó saját felelősségére történik.

Az NKM Energia Zrt. weboldalán közzétett információk szerzői jogi védelem alatt állnak, az azokkal kapcsolatos vagyoni jogok gyakorlására kizárólagosan az NKM Energia Zrt. jogosult. A honlap információi az NKM Energia Zrt. előzetes írásbeli engedélye nélkül kizárólag forrás megjelölésével használhatók fel. A társaság előzetes engedélye nélkül az oldalak, illetve azok alkotóelemének nyilvános közzététele tilos.

Az NKM Energia Zrt. weboldalának tartalma az eredetileg megfogalmazottak szerint, változtatás nélkül értendő. Előfordulhat azonban, hogy a weboldalakon az NKM Energia Zrt. akaratától és ráhatásától független változtatás történik, ezért – ha jogszabály másként nem rendelkezik – az NKM Energia Zrt. semmilyen természetű felelősséget nem vállal a weboldalának pontosságára, megbízhatóságára, aktualitására vagy tartalmára vonatkozóan, a weboldalon elérhető információk, dokumentációk, vagy más írott anyagok tekintetében.

Az NKM Energia Zrt. nem vállal felelősséget olyan, harmadik fél által létrehozott vagy közzétett anyagokért, amelyek az NKM Energia Zrt. honlapjához kapcsolódnak, illetve arra hivatkoznak. Az NKM Energia Zrt. nem felel azokért a károkért, veszteségekért, költségekért, amelyek a honlapjával kapcsolatban, azok használatából vagy használhatatlanságából, nem megfelelő működéséből, meghibásodásából, számítógépes vírusból, vonal- vagy rendszerhibából, vagy más hasonló okból következnek be.

Az NKM Energia Zrt. földgáz egyetemes szolgáltatásának adatkezelési nyilvántartási száma: NAIH-52150/2012