Az NKM kikapcsolási moratóriumot hirdet az ünnepi időszakban

2020.11.16

Az NKM Energia Zrt. 2020. november 29. és 2021. január 8. között önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal. Az MVM Csoport részeként működő energiaszolgáltató célja, hogy az ünnepek a járványhelyzet idején is minden családnál a békés együttlétről szóljanak, ezért azzal segíti lakossági ügyfeleit, hogy felfüggeszti a kikapcsolásokat mind az áram-, mind a földgázszolgáltatás esetén.

Az NKM önkéntes kikapcsolási moratóriuma advent első vasárnapjától vízkereszt utánig tart. Ez nem csak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van. Számukra is biztosított lesz az otthon melege ebben az időszakban. A kikapcsolási moratórium nem vonatkozik azokra, akik már ki vannak kapcsolva.

Az NKM folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, szabályozásokat, ezekre figyelemmel teszi meg a szükséges intézkedéseket és haladéktalanul tájékoztatja ügyfeleit.

Az NKM továbbra is azt javasolja ügyfeleinek, hogy mindannyiunk biztonsága érdekében válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, a mobilapplikációt, a telefonos vagy írásos ügyfélszolgálatot a személyes érintkezések csökkentése érdekében. Az NKM honlapján és a következő videóban minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe. Ha mégis a személyes ügyfélszolgálatot kívánják igénybe venni, azt időpontfoglalással tudják megtenni.

 

 

Ráadásul az NKM Energia most minden új e-számla-regisztrációhoz ajándékba ad 1 havi hozzáférést az HBO GO online videótárhoz, valamint 1000 Ft számlajóváírást. https://kattanjazeszamlara.hu/

 

Telefonos ügyfélszolgálat

06 20 474 9999, 06 30 474 9999,
06 70 474 9999, 06 1 474 9999

Online ügyfélszolgálat

www.nkmenergia.hu/foldgaz/Ugyfelszolgalat
www.nkmenergia.hu/aram/Ugyfelszolgalat

Írásos ügyfélszolgálat

ugyfelszolgalat@nkm.energy
NKM Energia Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700

Mobilapplikáció

NKM Földgázapp
NKM Áramapp