Az NKM ügyfelei nagyon elégedettek a földgáz- és áram applikációval

2019.05.06

Az NKM „Most duplán megéri értékelni” kampánya lezárult, amellyel a társaság egyrészt visszajelzést kapott ügyfeleitől az áram- és földgázapplikációkról, valamint az elmúlt két hónapban mintegy 30 ezer új e-számlás, környezetbarát ügyfelet szerzett, így idén már közel 100 ezren választották ezt a számlázási módot.

Az NKM azon ügyfelek között, akik értékelték az App Store-on vagy a Google Play áruházon keresztül az applikációkat, minden nap 10 000 forint értékű, elektronikai eszközökre felhasználható vásárlási utalványt sorsolt ki, valamint azok az ügyfelek, akik most a társaság saját e-számlájára váltottak, 2000 forint garantált számlajóváírást kaptak földgáz- vagy áramszámláikból. A nyereményjáték 2019. február 11-től március 31-ig tartott.

Az NKM Földgázapp és NKM Áramapp néven futó mobil alkalmazások használatával az ügyfelek kényelmesen, gyorsan, biztonságos és modern felületen keresztül, környezetbarát módon tudják intézni földgáz- és áramügyeiket okostelefonjukon, valamint néhány kattintással igényelhetik az NKM saját e-számla szolgáltatását is.

A nyereményjáték nyertesei ide kattintva elérhetők.

Az NKM közben elindította legújabb, „Zöldben gondolkodunk” kampányát, amellyel a most e-számlára regisztráló ügyfelek 2019. április 23. és 2019. június 30. között garantált 1000 forintos számlajóváírást kapnak, valamint összesen 2 500 000 Ft értékben Zöldbolt.hu ajándékutalványokat is nyerhetnek.

 

Az Android okostelefonnal rendelkező ügyfelek az alábbi linkeken is elérhetik az applikációkat:

földgáz: http://bit.ly/2kT21Pp   

áram: http://bit.ly/2JgR74G  

Az IOS okostelefonnal rendelkező ügyfelek pedig az alábbi linkeken találják meg az alkalmazásokat:

földgáz: https://apple.co/2M4MZ5u

áram: https://apple.co/2kWTxH4