Sajtóközlemények

0001.01.01

Fontos feladatnak tekintjük a média képviselőinek folyamatos tájékoztatását az NKM Földgázszolgáltató Zrt. és vállalatai fontosabb híreiről, eseményeiről, fejlesztéseiről, szolgáltatásairól, valamint az iparággal kapcsolatos információkról.

Hírek

Csalók éltek vissza az NKM nevével

2020.02.25.

Az NKM energiaszolgáltatójára hivatkozva az utóbbi időszakban több visszaélés történt, ezért felelős energiaszolgáltatóként, az ügyfelek vagyonvédelmét szem előtt tartva, figyelemfelhívást tesz közzé a Társaság. A csalók az NKM online ügyfélszolgálata nevében új földgázszámla elkészülésére hivatkozva küldenek ki e-mailt az ügyfeleknek.

Részletek

Már 21 milliárd forint értékben váltottak be rezsiutalványt a nyugdíjasok

2020.02.19.

A nemzeti vagyon kezeléséért felelős tárca nélküli miniszter közleménye: A nyugdíjasok eddig a rezsiutalványok mintegy 92 százalékát használták fel 20,5 milliárd forint értékben. Tízből kilenc utalványt a Magyar Postán váltották be, míg a fennmaradó részt közvetlenül a szolgáltatóknál használták fel.

Részletek

Az NKM Energia lesz a legnagyobb hazai energia-kiskereskedelmi társaság

2020.02.18.

A cégbíróság jóváhagyta, hogy 2020. március 31-ével az MVM Partner Zrt.-ből az NKM Energia Zrt.-be kerüljön át a versenypiaci kiskereskedelmi üzletág. Az MVM Csoport az optimális működés, valamint az ügyfelek hatékonyabb kiszolgálása érdekében alakítja át struktúráját. Az ügyfeleknek semmilyen teendőjük nincsen.

Részletek

Archívum

0001.01.01