Otthon SOS Asszisztencia

0001.01.01

Miért előnyös az
Otthon SOS?

  • háztartási vészhelyzet elhárítás korlátlan alkalommal
  • 4 órán belül szakembert biztosítunk
  • 0-24 órás segítségnyújtás hétvégén és ünnepnapokon is
  • különböző csomagok az Ön igényei szerint

Otthon SOS a háztartási vészhelyzetekre


Csőtörés, dugulás, üveg vagy kulcstörés, gázvezeték, vagy elektromos hálózati meghibásodás okozta káresemény bármikor előfordulhat otthonában. Az Otthon SOS szolgáltatásunkkal a háztartási vészhelyzetekben levesszük az Ön válláról az ügyintézés terhét és költségeit:

  • egyetlen telefonhívás és intézkedünk,
  • 4 órán belül megbízható szakembert küldünk,
  • korlátlan, 0-24 órás segítségnyújtás hétvégén és ünnepnapokon is,
  • 40.000 Ft-os költségátvállalás háztartási vészhelyzetekben

5000 Ft kötbér
Vállaljuk, hogy a bejelentést követő 4 órán belül megérkezik szakemberünk a helyszínre, ellenkező esetben 5000 Ft kötbért fizetünk Önnek.

Vészhelyzet elhárítás korlátlan alkalommal
Az Otthon SOS vészhelyzet elhárítási szolgáltatásait és a kapcsolódó térítést korlátlan számú biztosítási eseményhez veheti igénybe a biztosítás időtartama alatt.

Szakemberajánlás, nem csak vészhelyzetekben
Otthon SOS szolgáltatásunk keretében nem kizárólag vészhelyzetek elhárítására, hanem szerelési, javítási feladatokra is tudunk ajánlani Önnek megbízható szakembert, a hét minden napján, 0-24 óráig. Amennyiben nem háztartási vészhelyzet elhárítása a cél, kizárólag a megfelelő szakember ajánlásában tudunk segíteni, ebben az esetben az elvégzett munka valamennyi költsége Önt terheli.

Válassza az Önnek legmegfelelőbb csomagot!

 

Otthon SOS Plusz 

csomag azoknak szól, akik a különböző káreseményekre szeretnék bebiztosítani magukat. A vészelhárításon kívül a csomag része az alábbi káreseményekre terjed ki: áramkimaradás okozta fagyasztóleolvadás, csőtörés miatt elfolyt víz, valamint az áramszolgáltató hibájából bekövetkezett túlfeszültség általi készülék meghibásodás.

Bővebben>>

 

Az Otthon SOS Gázszerviz csomagot ajánljuk, ha fűtésre és/vagy meleg vízellátásra gázüzemű készüléket használ. A csomag része a fent említett vészelhárításon felül, a gázkészülék javítás meghibásodás esetén.

Bővebben>>

 

Otthon SOS Gázőrzők  csomagot ajánljuk, ha Önnek fontos, hogy gázüzemű fűtő- és melegvíz-előállító készüléke éves karbantartása tervezhető és előre kalkulálható legyen.

Bővebben>>

 

Otthon SOS Gázőrzők Plusz csomagot kínáljuk arra az esetre, ha gázüzemű fűtő- és melegvíz-előállító készüléke javítását és karbantartását is szeretné egy kézben tartani.

Bővebben>>


Otthon SOS csomag, amennyiben csak a vészelhárítást szeretné igénybe venni.

Bővebben>>