A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Az NKM kikapcsolási moratóriumot hirdet az ünnepi időszakban

2020. november 16.
 

Budapest, 2020.11.16. - Az NKM Energia Zrt. 2020. november 29. és 2021. január 8. között önkéntes kikapcsolási moratóriumot vállal. Az MVM Csoport részeként működő energiaszolgáltató célja, hogy az ünnepek a járványhelyzet idején is minden családnál a békés együttlétről szóljanak, ezért azzal segíti lakossági ügyfeleit, hogy felfüggeszti a kikapcsolásokat mind az áram-, mind a földgázszolgáltatás esetén. 
Az NKM önkéntes kikapcsolási moratóriuma advent első vasárnapjától vízkereszt utánig tart. Ez nem csak a védett ügyfeleket érinti, hanem azokat a lakossági ügyfeleket is, akiknek 60 napon túli számlatartozása van. Számukra is biztosított lesz az otthon melege ebben az időszakban. A kikapcsolási moratórium nem vonatkozik azokra, akik már ki vannak kapcsolva. 
Az NKM folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, szabályozásokat, ezekre figyelemmel teszi meg a szükséges intézkedéseket és haladéktalanul tájékoztatja ügyfeleit.
Az NKM továbbra is azt javasolja ügyfeleinek, hogy mindannyiunk biztonsága érdekében válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, a mobilapplikációt, a telefonos vagy írásos ügyfélszolgálatot a személyes érintkezések csökkentése érdekében. Az NKM honlapján és a következő videóban minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe. Ha mégis a személyes ügyfélszolgálatot kívánják igénybe venni, azt időpontfoglalással tudják megtenni.

Ráadásul az NKM Energia most minden új e-számla-regisztrációhoz ajándékba ad 1 havi hozzáférést az HBO GO online videótárhoz, valamint 1000 Ft számlajóváírást. https://kattanjazeszamlara.hu/

Telefonos ügyfélszolgálat
06 20 474 9999, 06 30 474 9999,
06 70 474 9999, 06 1 474 9999

Online ügyfélszolgálat
www.nkmenergia.hu/foldgaz/Ugyfelszolgalat
www.nkmenergia.hu/aram/Ugyfelszolgalat

Írásos ügyfélszolgálat
ugyfelszolgalat@nkm.energy
NKM Energia Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700

Mobilapplikáció

Az NKM Áramapp elérhetőségei: 
App Store 
Google Play
Huawei AppGallery

Az NKM Földgázapp elérhetőségei:
App Store
Google Play
Huawei AppGallery