A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Nézd az HBO GO-t NKM E-számlával!

2020. október 16.
 

2020-ra már az NKM ügyfeleinek közel egyharmada választotta a papírmentes, környezetkímélő elektronikus e-számlát, valamint a digitális ügyintézést és a készpénzmentes fizetési megoldásokat. A társaság most elindította „NKM E-számla – Együtt a család” elnevezésű kampányát, amellyel a 2020. október 15. és 2020. december 15. között, az NKM saját áram- vagy földgáz-e-számlájára váltó ügyfelek a garantált 1000 Ft értékű számlajóváírás mellett most az HBO GO online videótárhoz egyhavi hozzáférést kapnak ajándékba. Ezenkívül a most regisztráló ügyfelek automatikusan részt vesznek a kampány nyereményjátékában, amelynek fődíjaként 1 millió Ft értékű, barkácsáruházban beváltható vásárlási utalványt sorsol ki az NKM.


Az NKM áram- és földgázszolgáltatással kapcsolatos otthoni ügyintézési lehetőségeket, környezetbarát szolgáltatásokat és rugalmas fizetési megoldásokat kínál több mint 4,5 millió ügyfele számára országszerte. Az egyik legnépszerűbb környezetbarát, digitális szolgáltatás az elektronikus számla, amellyel az ügyfelek teljesen elfelejthetik a környezetet terhelő papírszámlákat és a készpénzhasználatot. Csupán pár kattintás a modern, hiteles, környezetbarát elektronikus számla igénylése, amelyet az ügyfelek azonnal és később is, a nap 24 órájában bármikor megtekinthetnek és akár egy évre visszamenőleg visszakereshetnek.
Az NKM Energia Zrt. ügyfelei mind a földgáz-, mind az áramszolgáltatással kapcsolatban igényelhetik a saját e-számlát. Az igénylés díjmentes, pár kattintással elintézhető. Az e-számla igénylése és kezelése a legkényelmesebb módon történik, a számlát otthonról bankkártyával, banki átutalással vagy csoportos beszedési megbízással is ki lehet egyenlíteni. 
Az NKM számos ügyfele ismerte már fel az elektronikus számlázás és a csekkmentes fizetés előnyeit, ezért mostanra már több mint 1,2 millió e-számla-regisztrációval rendelkezik a társaság, ezzel is hozzájárulva a környezet védelméhez. 
Az NKM földgáz- és áramügyfelei az alábbi oldalakon vehetik igénybe az e-számlát: 
www.kattanjazeszamlara.hu