A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Augusztus folyamán újra nyitnak az NKM saját fiókirodái is

2020. augusztus 12.
 

Budapest, 2020.08.12. – Az NKM Energia Zrt. az elmúlt egy hónap során már újra nyitotta állandó ügyfélszolgálati irodáit, illetve a postákon működő mintegy 130 fiókirodáját. A társaság folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, ennek megfelelően tette meg a szükséges intézkedéseket az ügyfelek és a kollégák egészségének védelme érdekében. Az NKM a jelenlegi helyeztre felkészült, ezért az elkövetkező hetekben, augusztus végéig a fennmaradó saját üzemeltetésű fiókirodáit is előzetes időpontfoglalással újra elérhetővé teszi.
Az irodák kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján látogathatók, amelyet online a www.nemzetikozmuvek.hu/idopontfoglalas címen vagy telefonon tehet meg az ügyfél. Ez azért szükséges, mert az irodákban egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyintéző dolgozik, hogy elkerülhető legyen az irodák túlzsúfoltsága. 
Az ügyintézők a pultra rögzített plexilap mögül kommunikálnak az ügyfelekkel, ezzel még biztonságosabbá téve az ügyintézést. Az NKM az irodákat fokozottan, folyamatosan fertőtleníti, valamint minden helyszínen több kézfertőtlenítőt is kihelyez. Az irodákba csak maszkban lehet belépni, kísérő nélkül, ugyanakkor nincsen korosztályokhoz kötött idősáv. Az NKM arra kéri ügyfeleit, az előzetesen lefoglalt időpontra érkezzenek pontosan, és hozzák magukkal a szükséges igazolványokat, dokumentumokat.
A szükséges dokumentumokról itt érhető el bővebb információ:
www.nkmenergia.hu/aram/Dokumentumtar
www.nkmenergia.hu/foldgaz/Dokumentumtar
Az NKM továbbra is arra buzdítja ügyfeleit, hogy ha tehetik, válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos, vagy írásos ügyfélszolgálatot. Az NKM honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe.
Időpontfoglalás
www.nemzetikozmuvek.hu/idopontfoglalas
 
Telefonos ügyfélszolgálat
06 20 474 9999, 06 30 474 9999, 06 70 474 9999, 06 1 474 9999
 
Online ügyfélszolgálat
www.nkmenergia.hu/foldgaz/Ugyfelszolgalat - www.nkmenergia.hu/aram/Ugyfelszolgalat
 
Írásos ügyfélszolgálat
ugyfelszolgalat@nkm.energy
NKM Energia Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700
 
Mobilapplikáció
Android                                           iOS
földgáz: http://bit.ly/2kT21Pp         https://apple.co/2M4MZ5u   
áram: http://bit.ly/2JgR74G             https://apple.co/2kWTxH4