A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Szakaszosan újra nyitnak az NKM ügyfélszolgálati irodái

2020. június 29.
 

Budapest, 2020.06.29. – Az NKM a Kormány védelmi intézkedéseiről szóló rendeleteivel összhangban személyes, ügyfélszolgálati irodáit szakaszosan, korlátozott kapacitással 2020. július 6-tól újra nyitja. A személyes ügyintézés megindítása a fővárosban és a nagyobb városokban elérhető állandó irodákban kizárólag a szükséges fizikai óvintézkedések betartása mellett lehetséges annak érdekében, hogy az ügyfelek és kollégák egészségének megőrzését szavatolni tudja a társaság. 
Az irodák kizárólag előzetes időpontfoglalás alapján látogathatók, amelyet online vagy telefonon tehet meg az ügyfél. Ez azért szükséges, mert az irodákban egyszerre csak annyi ügyfél tartózkodhat, ahány ügyintéző dolgozik, hogy elkerülhető legyen az irodák túlzsúfoltsága. A július 6-i személyes ügyfélszolgálati irodák újra nyitását követően az NKM a későbbiekben minden egyéb személyes iroda nyitásán, mint például a fiókirodák újra nyitásán is dolgozik. 
Az ügyintézők a pultra rögzített plexilap mögül kommunikálnak az ügyfelekkel, ezzel még biztonságosabbá téve az ügyintézést. Az NKM az irodákat fokozottan, folyamatosan fertőtleníti, valamint minden helyszínen több kézfertőtlenítőt is kihelyez. Az irodákba csak maszkban lehet belépni, kísérő nélkül, ugyanakkor nincsen korosztályokhoz kötött idősáv. Az NKM arra kéri ügyfeleit, az előzetesen lefoglalt időpontra érkezzenek pontosan, és hozzák magukkal a szükséges igazolványokat, dokumentumokat.
A szükséges dokumentumokról itt érhető el bővebb információ:
www.nkmenergia.hu/aram/Dokumentumtar 
www.nkmenergia.hu/foldgaz/Dokumentumtar 
Az NKM továbbra is arra buzdítja ügyfeleit, hogy ha tehetik, válasszák a legtöbb ügy intézésére alkalmas online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos, írásos, vagy akár az új videós ügyfélszolgálatot. Az NKM honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe. 
Időpontfoglalás (telefonon vagy online):
www.nemzetikozmuvek.hu/idopontfoglalas 

Online elérhetőségeink:
Földgáz Online Ügyfélszolgálat 
Áram Online Ügyfélszolgálat 

Az NKM online fizetési megoldásairól szóló kisfilm ezen a linken érhető el: 
https://www.youtube.com/watch?v=HLUrF7xa21o 

Mobilapplikációinkat letöltheti az alábbi hivatkozásokon:
Android                                           iOS
földgáz: http://bit.ly/2kT21Pp         https://apple.co/2M4MZ5u   
áram: http://bit.ly/2JgR74G             https://apple.co/2kWTxH4 

Telefonos ügyfélszolgálatunk várja hívását:
+36 20 474 9999
+36 30 474 9999
+36 70 474 9999
+36 1 474 9999

Írásbeli kapcsolatfelvétel:
NKM Energia Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700, ugyfelszolgalat@nkm.energy