A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Az NKM fokozatosan visszaáll a normál működési rendre

2020. június 22.
 

Budapest, 2020.06.22. – A veszélyhelyzet végével az NKM elkötelezett amellett, hogy tevékenységét fokozatosan visszaállítsa a járványhelyzetet megelőző időszakra. Ennek első lépéseként az elosztó társaságok újrakezdik a villamosenergia- és földgáz fogyasztásmérők személyes leolvasását a megfelelő védőeszközök használatával, a távolságtartási szabályokat figyelembevéve. Az MVM Csoporthoz tartozó NKM felkészül, hogy ügyfélszolgálati irodáit hamarosan, szigorú óvintézkedések és szabályok betartásával szakaszosan újranyissa. Erről időben részletes tájékoztatást ad az ügyfeleknek.
Az NKM az elmúlt hónapokban számos olyan óvintézkedést hozott, amelynek célja a koronavírus terjedésének megelőzése, lassítása, illetve ügyfeleik, munkatársaik, partnereik és családtagjaik egészségének megóvása, mindeközben a folyamatos és minőségi áram- és gázellátást mindvégig biztosított volt. A társaság ezúton is köszöni ügyfelei türelmét, megértését és felelős hozzáállását a járványügyi időszakban.
Az elmúlt időszakban a társaság online csatornáin jelentősen megnőtt a forgalom. Az ügyfelek előnyben részesítették az online ügyfélszolgálaton, a mobilapplikáción, és a telefonos ügyfélszolgálaton keresztül történő ügyintézését valamint a gyors, megbízható készpénzmentes fizetési megoldásokat és a környezetbarát e-számlát. Az NKM honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe.

Online elérhetőségeink:
Földgáz Online Ügyfélszolgálat 
Áram Online Ügyfélszolgálat 

Mobilapplikációinkat letöltheti az alábbi hivatkozásokon:
Android                                           iOS
földgáz: http://bit.ly/2kT21Pp         https://apple.co/2M4MZ5u   
áram: http://bit.ly/2JgR74G             https://apple.co/2kWTxH4 

Telefonos ügyfélszolgálatunk várja hívását:
+36 20 474 9999
+36 30 474 9999
+36 70 474 9999
+36 1 474 9999

Írásbeli kapcsolatfelvétel:
NKM Energia Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700, ugyfelszolgalat@nkm.energy