A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Továbbra is zárva tartanak az NKM ügyfélszolgálati irodái

2020. május 7.
 

Budapest, 2020.05.07. – Az NKM az iparág többi szereplőjével folyamatos párbeszédet folytatva vizsgálja annak a lehetőségét, hogy a Kormány védelmi intézkedéseiről szóló rendeleteivel összhangban személyes ügyfélszolgálati irodáit szakaszosan, korlátozott kapacitással mikor nyissa újra. A személyes ügyintézés megindítása kizárólag azt követően lehetséges, hogy a társaság minden szükséges fizikai óvintézkedést megtett, annak érdekében, hogy az ügyfelek és kollégák egészségének megőrzését irodáin szavatolni tudja. Az NKM korábban döntött arról, hogy a koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából személyes ügyfélszolgálati irodái további rendelkezésig zárva tartanak. 
Az NKM arra kéri ügyfeleit, hogy amíg az ügyfélszolgálati irodák zárva tartanak, válasszák a továbbra is teljes kapacitással működő online ügyfélszolgálatot, mobilapplikációt, telefonos ügyfélszolgálatot, vagy juttassák el megkeresésüket írásban a Társaság e-mail- és postacímére. 
Az NKM honlapján minden információ megtalálható az elektronikus ügyintézésről, a regisztráció az online ügyfélszolgálaton vagy a mobilapplikációban néhány percet vesz csupán igénybe. 
Az NKM korábban döntött arról, hogy egyetlen lakossági ügyfelét sem kapcsolja ki tartós számlatartozás miatt, ideiglenesen felfüggeszti az áram- és gáz fogyasztásmérők leolvasását is. Az NKM folyamatosan nyomon követi a járványügyi helyzettel kapcsolatos fejleményeket, további intézkedést szükség esetén ennek ismeretében tesz és ezekről haladéktalanul tájékoztatja ügyfeleit is.

Online elérhetőségeink:
Földgáz Online Ügyfélszolgálat 
Áram Online Ügyfélszolgálat 

Mobilapplikációinkat letöltheti az alábbi hivatkozásokon:
Android                                             iOS
földgáz: http://bit.ly/2kT21Pp         https://apple.co/2M4MZ5u   
áram: http://bit.ly/2JgR74G             https://apple.co/2kWTxH4 

Telefonos ügyfélszolgálatunk várja hívását:
+36 20 474 9999
+36 30 474 9999
+36 70 474 9999
+36 1 474 9999

Írásbeli kapcsolatfelvétel:
NKM Energia Zrt., 1439 Budapest, Pf. 700, ugyfelszolgalat@nkm.energy