A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Tájékoztatás előrefizetős mérővel rendelkező ügyfeleinknek

2020. március 18.
 

Az NKM Energia Zrt. az ország több mint ezer helyszínén biztosítja az előrefizetős gáz- és villamosenergia-mérők feltöltésének lehetőségét készpénzes vagy bankkártyás befizetéssel a szerződéses partnerei által üzemeltetett feltöltési pontokon. Azok nyitvatartási ideje ugyanakkor a Kormány 46/2020. (III. 16.), az élet- és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet során teendő intézkedésekről szóló rendeletének alapján eltérhet a megszokottól.

Az NKM ügyfelei és kollégái egészségének, biztonságának megóvása érdekében, az új típusú koronavírus további terjedésének megakadályozása céljából személyes ügyfélszolgálati irodái további rendelkezésig zárva tartanak, ezért ezekben az előrefizetős mérők feltöltésére nincs lehetőség. Ugyanakkor partnereink mellett a postai fiókirodáinkban a továbbiakban is lehetséges a feltöltés.

A feltöltési helyekkel kapcsolatos részletes, aktuális információkat az NKM Energia Zrt. honlapján közzétesszük.

FÖLDGÁZ
www.nkmenergia.hu/foldgaz/Elorefizetos

ÁRAM
www.nkmenergia.hu/aram/Elorefizetos


Kártyacserével kapcsolatosan, kérjük, keresse telefonos ügyfélszolgálatunkat az alábbi számok egyikén:
+36 20 474 9999
+36 30 474 9999
+36 70 474 9999
+36   1 474 9999