A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

NKM ENERGIA ZRT. VILLAMOS ENERGIA EGYETEMES SZOLGÁLTATÁSI ÜZLETSZABÁLYZAT TERVEZET

Tisztelt Ügyfelünk!
 
A villamos energiáról szóló 2007. évi LXXXVI. törvény rendelkezéseinek végrehajtásáról szóló 273/2007. (X. 19.) Korm. rendelet 51. §-ában foglaltak végrehajtása érdekében az NKM Energia Zrt. ezúton teszi közzé Villamos Energia Egyetemes Szolgáltatói Üzletszabályzatának tervezetét, amely korrektúra jelek segítségével mutatja be az NKM Energia Zrt. jelenleg alkalmazott Villamos Energia Egyetemes Szolgáltatói Üzletszabályzatához képesti változásokat. 
 
A változtatások egy része jogszabályi rendelkezéseken alapul, amelyek Társaságunkat is kötik, így az ilyen módosító rendelkezések megváltoztatására nincs lehetőség.  Ezen túlmenően a tervezetben az NKM Energia Zrt. által alkalmazott működési gyakorlat tapasztalataiból eredő pontosítások, technikai jellegű módosítások szerepelnek. Amennyiben a tervezettel kapcsolatban ügyfeleinknek bármilyen észrevétele van, úgy azt az neng-uzletszabalyzat@nkm.energy e-mail-címre küldött üzenettel tehetik meg.
 
Felhívjuk a szíves figyelmüket, hogy a tervezetek nem változtatott (nem korrektúrázott) részeit a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal a korábbiakban jóváhagyta, ezen szövegrészek jelenleg is az NKM Energia Zrt. Villamos Energia Egyetemes Szolgáltatói Üzletszabályzata részét képezik, kérjük ezért, hogy a tervezet ezen részeire ne tegyenek észrevételt.  
 
Az észrevételeket a jogszabályi előírásokkal összhangban 2020. április 1. napjáig várjuk.
 
 
A beérkezett észrevételek a jóváhagyásra jogosult Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal részére – a Villamos Energia Egyetemes Szolgáltatói Üzletszabályzat jóváhagyására irányuló eljárás keretében – benyújtásra kerülnek. 
 
Közzététel: 2020. március 12. 
 
NKM Energia Zrt. 

Egyetemes szolgáltatási üzletszabályzat tervezete

törzsszöveg.pdf
mellékletek.pdf
függelék.pdf