A weboldalon cookie fájlokat használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk Önnek. A weboldal böngészésével hozzájárul a cookie-k használatához.

Az NKM garantált számlajóváírást ad a környezetbarát e-számlát választó ügyfeleknek

2019. augusztus 27.
 


2019.08.27. Budapest – Az NKM folytatja „Zöldben gondolkodunk!” elnevezésű kampányát, amellyel a most e-számlára regisztráló ügyfelek 2019. augusztus 26. és 2019. október 31. között garantált 1000 forintos számlajóváírást kapnak. Ezen kívül az NKM szeretné átadni a fiatalabb generáció számára is a környezetvédelem fontosságát és az energia tudatosságot, ezért több mint 100 diák erdei táborozását fedezi, ahol a gyerekek a természetvédelemmel kapcsolatos játékos foglalkozásokon keresztül megismerhetik a körülöttök élő környezet tiszteletét és védelmét. 
A táborban a diákok természettudományos előadásokon, kvízeken, éjszakai bátorságpróbán, csillaglesen, felfedező túrákon, interaktív madárismereti bemutatókon és rovarismereten vehetnek részt. 
Az eddigi kampányok eredményeként már több százezer földgáz és áramfogyasztó váltott az egyszerű, gyors és a számlaügyintézést lényegesen megkönnyítő elektronikus számlára. Az NKM földgáz-és áramfogyasztói számára a saját e-számla az alábbi oldalakon vehető igénybe:


Áram: https://www.nkmenergia.hu/aram/eszamla
Földgáz: https://www.nkmenergia.hu/foldgaz/email-eszamla